Om oss

Kort om klubben:
Vennesla Pistolklubb er en aktiv pistolklubb med over 240 medlemmer som har tilholdssted i Vennesla, ca 15 minutter nord for Kristiansand. Klikk her for veibeskrivelse til både utendørs- og innendørsbanen.
Utendørsbanen vår er utrustet med 20 stk standplasser med automatikk for vending av skiver. Innendørsbanen har 5 stk standplasser, også disse med automatisk vending. Sistnevnte er attpåtil utbedret med godt lys, samt god ventilasjon for et godt skyteklima.Skyting2

Hva kan du forvente:
Vi er en veldig sosial klubb som er opptatt av å få mest mulig glede ut av sporten, både på trening og i konkurranse. Vi har medlemmer fra 14 år og oppover, så mangfoldet er stort (Personer under 18 år må komme i følge med en foresatt med erfaring med pistolskyting). Du vil lære deg alt fra grunnleggende teknikk, til de små detaljene som gradvis gjør deg til en bedre skytter.
Vårt fokus er involvere alle i praktisering av de ulike internasjonale skytterprogrammene. Disse legger basisen for hva du kan forvente i konkurranser/stevner og gir en god pekepinne på hva sporten har å by på. I tillegg er vi aktive på feltskyting, en konkurranseform som du vil møte både på klubbarrangement og på stevner.
Skyting3

Tilbud til nybegynnere:
Du får låne en pistol i kaliber .22LR/9mm og bekoster kun skuddene selv. For kr 65 så har du ammunisjon som dekker ett skytterprogram med .22LR. Etter utlevert våpen og ammunisjon vil du få en våpenteknisk veiledning før skytingen starter. Ved førstegangs oppmøte vil en instruktør være med deg hele tiden for å tilby tips og veiledning, samt gå gjennom grunnleggende sikkerhet. Veiledningen fortsetter frem til du anses å kunne være selvstendig.

Hvordan starte opp hos oss:
Førstegangs oppmøte skjer direkte på skytebanen. Møt opp tirsdager mellom klokken 16:30 og 20:00. Etterspør banesjef/standplassleder så vil du få nødvendig informasjon for å komme i gang. Vi hører gjerne fra deg før oppmøte slik at vi kan sikre at vi har tilstrekkelig kapasitet. Ta kontakt via kontaktskjema så får du en kontaktperson/fadder tildelt umiddelbart.

DagTidMerknad
Tirsdager16:30 - 22:00Dedikert skyttere uten egne våpen.
Torsdager18:00 - 21:00Åpent for alle, med eller uten egne våpen. MERK! Førstegangsoppmøte: KUN tirsdager!

PS: Plettfri vandel er et krav før oppstart. Er du usikker på om du er kvalifisert, ta kontakt med ditt lokale politikammer før oppmøte.